U bent hier

workshops

Letters tekenen!! Iedereen kan het!

Handletteren is helemaal in. Het is erg populair en je ziet het dan ook overal.
Wil jij ook mooie letters leren maken, dan ben je bij m-sjtiehl aan het juiste adres voor leuke, ontspannende workshops voor beginners en gevorderden!
De volgende workshops worden gegeven:
Handletteren - De Basis
Brushletteren
Chalkboard-lettering

Handletteren - De Basis
Na een korte uitleg, waarbij je handige trucjes en tips krijgt aangereikt, ga je eerst wat oefenen met het tekenen van verschillende letters. Daarna maak je een schets van een door jou gekozen quote voor op je eigen kaart of mini-poster die je verder uit gaat werken. Een mooi handschrift is absoluut geen vereiste, dus iedereen, jong en oud, kan na deze workshop aan de slag en zo eigen, unieke creaties maken.
De workshop handletteren is vooral ontspannen en gezellig. Uiteraard hoort hier een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers bij, gevolgd door enkele hapjes en een drankje! Dit is bij de prijs van € 40,00 inbegrepen!

Brushletteren
De workshop Brushletteren is een ideale opstap na handletteren - De Basis! Je kunt de meest fantastische, kleurrijke kunstwerkjes maken, wanneer je de techniek van het brushletteren onder de knie hebt!
Uiteraard gaan we hiermee eerst aan de slag, daarna maken we (spetter)achtergronden waarna we de quote gaan tekenen met de speciale brushmarkers. Het belooft een feestje van kleuren te worden! Uiteraard ontbreken ook bij deze workshop de hapjes en drankjes niet.
De prijs voor deze workshop bedraagt € 40,00 All in.

Chalkboard-lettering
Tijdens de workshop leer je alles wat je moet weten om de mooiste, handgetekende krijtontwerpen te maken, door het werken met krijtstiften en gewoon schoolkrijt te combineren! De prijs ad € 45,00 is inclusief krijtbord en hapjes en drankjes>
  
Opgave voor een workshop uitsluitend via de mail: info@m-sjtiehl.nl.
Mocht je zelf met een groepje aan de slag willen, neem gerust contact met me op zodat we de mogelijkheden verder kunnen afstemmen! Ook voor workshops voor het bedrijfsleven kun je bij mij terecht. Samen met je personeel aan de slag voor het maken van de mooiste menukaarten en/of krijtborden! Informeer naar de mogelijkheden!!

Agenda Workshops:

De Ringoven, Ringovenstraat 12, 5981 AL Panningen. http://www.deringoven.nl/
Zaterdag 18-8-2018   13.30-16.00 uur Workshop Brushletteren / paperbag
Zaterdag 15-9-2018   13.30-16.00 uur Workshop  Handletteren
Zaterdag 13-10-2018  13.30-16.00 uur Workshop  Handletteren / porcelein
Zaterdag 10-11-2018  13.30-16.00 uur Workshop  Moodboard interieur
Zaterdag 15-12-2018   13.30-16.00 uur Workshop  Brushletteren

De Genuujerie, Sint Urbanusweg 77, 5914 CA Venlo. http:/www.genuujerie.nl/

Data worden continu aangevuld. Bij vragen over workshops in de toekomst kun je vrijblijvend contact opnemen.